Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på info@sslsikret.com eller via nedenstående formular.

 

Om SSL Sikret

SSL Sikret er et initiativ der ønsker at sætte fokus på betydningen af SSL-certifikater og på at hjemmesideejere holder et højt sikkerhedsniveau. Særligt for at beskytte de mange brugere, hvor SSL er en af de centrale aspekter. Der sker meget på internettet, der er en dynamisk størrelse hvor der hele tiden bliver udviklet nye versioner, forbedrede løsninger mv. med formålet om, både at styrke hastigheden og sikkerheden online.

Med vores mærkningsordning gør vi det overskueligt og nemt at se, hvilke virksomheder/hjemmesider der har et gyldigt SSL-certifikat. Vores mission er give overblik over hvem der benytter sig af godkendte SSL-certifikater, samt informere og vejlede til et højt sikkerhedsniveau for hjemmesideejere.

Vi holder til i København

Andre initiativer vi deltager i

Udover sikkerheden online, er klimaudfordringen et andet stort område, som vi tillægger stor betydning. Vi er nødt til at stå sammen og gøre en indsats, for at løse klimaproblematikken. Af den grund har vi valgt at deltage i en række tiltag, hvor klimaet er på dagsordenen.

CO2-neutral hjemmeside  Sundt arbejdsmiljø