Betingelser

Følgende betingelser er gældende, når du deltager i SSL Sikret’s mærkningsordning. Vi forbeholder os retten til, løbende at ændre og opdatere disse.

SSL Sikret er en abonnementsbaseret tjeneste, som du kan tilmelde dig. Du skal læse og acceptere nedenstående betingelser for at blive medlem.

Medlemskab

Første års deltagelse er gratis!

Et års medlemskab koster 249 kr. ex. moms og vi anvender de udfyldte information, i forbindelse med fakturering. Dit medlemsskab vil automatisk blive fornyet, når du går ind i en ny periode, medmindre det opsiges inden. Betalingen sker via firmaet Medier & Co (CVR: 36922362).

Alle priser på hjemmesiden er angivet eksklusiv moms og gælder for 1 års deltagelse. Såfremt vi ændrer prisen i en igangværende periode, vil den nye pris først være gældende, når næste periode starter.

SSL Sikret’s mærke skal være indsat på din hjemmeside inden tilmeldning, før vi har mulighed for at godkende dig og tilføje dig til deltagerlisten. Perioden starter først når du er synlig på deltagerlisten.

Såfremt du ikke overholder vores betingelser for tilmeldning, forbeholder vi os retten til at afvise eller fjerne dig fra listen. Det er ikke tilladt at benytte vores mærke, medmindre du er tilmeldt SSL Sikret.

Afmelding

Du kan til enhver tid afmelde, ved at skrive til os på info@sslsikret.com. Du skal herefter fjerne mærket fra din hjemmeside.

Det er ikke muligt at få penge retur, hvis du vælger at afmelde i en påbegyndt periode.

Returret

Der er ingen returret på din deltagelse i SSL Sikret initiativet, da vi yder en service der leveres og anvendes med det samme. Men du kan til enhver tid, skrive til os for at afmelde.

Disclaimer

SSL Sikret kan ikke stilles til ansvar for eller dække, hvis der sker skader, følgeskader, direkte eller indirekte tab eller lignende, som følge af deltagelse i initiativet. Det maksimale erstatningsansvar kan kun beløbe sig til den pris du har betalt, for at deltage i SSL Sikret ordningen.